Monday 13 March 2017

Unicorn Lashes "UNICORN BRUSHES - ULTIMATE UNICORN KIT" Šepetėlių apžvalga

Sveiki,

Šie šepeteliai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Šepetelių tipai bei jų kiekis atrodo nuostabus. Jie tikrai kažkuo ypatingi, o nepatyrusiai akiai tikrai atrodo kaip žaisliniai - vaikiški. Jie cruelty-free ir veganiški.

(paveikslėlis iš beautybay.com)

Kažkada per makižo pamoką daviau merginoms sugrupuoti nuo brangiausio iki pigiausio šepetėlio, taigi mano pačios nuostabai brangiausias šepetėlis liko prie pabaigos, o pigiausias buvo iškeltas į pirmą vietą. Čia toks off topic.

Taigi grįžtu prie šepetėlių. Kai pirmą kartą juos pamačiau užsirašiau į waiting listą, kad mane informuotų kai jie tik pasirodys. Laukti buvo likę pora savaičių. O vieną dieną netyčiomis nuėjus į jų saitą pamačiau, kad jau galima nusipirkti, tai tieisogine to žodžio prasme bėgau į kitą kambarį pasiimti piniginės.

Kol atkeliavo reikėjo palaukti dar pora savaičių. Bet laukti tikrai buvo verta. Viskas apgalvota nuo a iki z. Pakavimas, pateikimas viskas daryta tarsi tikrai žmogus pats yra didelis šepetėlių gerbėjas ir mylėtojas - žino, kad viskas svarbu. Svarbu, kad užplūstu džiugi emocija.
Jie ateina supakuoti į labai gražų deimanto formos dėklą.



Na o dabar apie pačius šepetėlius. Gan ilgai laukiau ko praeis tas visas džiaugsmas ir galėsiu nusiimti rožinius akinius, bei šepetėlius įvertinti pakankamai kritiškai - visgi suma mokama nemaža..(sumokejau su siuntimu apie 60-70eurų).

Iš viso ateina 10 šepetėlių. Šeši skirti veidui ir keturi akims.



Labiausiai nuvylė Buffing brush, tikėjausi, kad jis bus toks pats geras kaip ir Sigmos. Jeigu reiktu palyginti, tai jo kokybė atitiktų ELF Buffing brush(nesurišta gumele :)) Reikėtų gerokai pavargti kol veidas pasidengia gražiai ir lygiai. Taip pat iki pirmo plovimo(dviejų naudojimų), iškrito dvigubai tiek plaukelių, kiek matosi nuotraukoj. Visi kas žino apie Buffing tipo šepetėlius, žino, kad jie turi būti pakankamai tankūs ir kai šepetėlis nors šiek tiek yra mažiau tankus, savo gerumą praranda. Taigi - nereiškia, kad šepetėlis labai blogas, bet kaip už tokią kainą norėtųsi tikrai gero šepetėlio. Vertinčiau jį 6/10.




Kiti veido ir akių šepetėliai tikrai nebuvo prasti ir tokio baisaus nusivylimo nesukėlė. Jie tikrai neblogi, bet kažko wow išskyrus jų išvaizdą nebuvo. Realiai gauni tokius kiek ir sumoki. Kokybė akių šepetėlių panaši į Zoevos akių šepetėlius. Kiti veido priminė labiau EcoTools. 




Reziumė:
Jeigu galvojate, kad tai gali būti jūsų pirmasis šepetėlių rinkinys, siūlyčiau praeiti ir už tokią sumą įsigyti Zoevos rinkinį, kuris atitiktų kainos ir kokybės santykį. 
O jeigu norite tokios pačios kokybės šepetėlių tačiau už mažesnę kainą, taip pat būtų galima susidėlioti už 40 eurų.
Siūlyčiau įsigyti tik tokiu atveju jeigu jums labai svarbu pateikimas. Jūs tikrai už tai norite ir galite sumokėti papildomai 20eurų, bei jau turite Sigmos arba Zoevos šepetėlių rinkinius. Vertinčiau, kad pagal kokybę, kain turėtų būti ne daugiau nei 40 eurų. 


No comments:

Post a Comment