Friday 8 December 2017

Paskutinės minutės dovanų idėjos (vegan)

Sveiki,
Jeigu dar neturite dovanų makiažo mylėjojai, o iš užsienio parsisiųsti nebespėsite. Siūlau kelias idėjas, ką galima rasti Lietuvoje.

 Šiuo metu nemažos nuolaidos TopBeauty svetainėje. Jie turi netgi galimybe išskirti veganiškas priemones, todėl nereikės aktyviai ieškoti ir visko skaitinėti :)

Mano pasirinkimai ir idėjos veganiškom paskutinės minutės dovanoms:



The Balm Meet Matt(e) Ador šešėlių palėtė. Paletė puikiai tiks šaltesnio tono merginoms ir moterims.  kaina su nuolaida 27eurai. Pirkti čia.
Sleek Makeup Blush By 3 Skaistalų paletė. Dažno labai mėgstama, manau ši paletė tiks visoms lietuvaitėms, splavos tokios unikalios,kad papuoš kiekvieną, na o vidurinysis skaistalas garsiojo NARS - Orgasm dup'as. 15eurų Pirkti čia


LILY LOLO Laid Bare Eye Palette. Nedidutė, miela širdžiai. Šios paletės spalvos tokios, kad papuoš tiek šilto, tiek šalto ir žinoma neutralaus atspalvio moteris. Kaina 28eurai. Pirkti čia.
Everyday Minerals Captivate Shimmer Eye akių šėšėlių rinkinys. Jame rasite tris šešėlius bei šepetėlį. Tačiau prieš perkant įsitikinkite, kad asmuo mėgsta birias priemones :) Kitaip prašausite. Kaina 18.00 € Pirkti čia.



EcoTools Domed Bronzer Brush. Nors šepetėlis pagal parašymą skirtas bronzeriui, jis nuostabus makiažo pagrindui padengti. Tai viena iš pigesnių alternatyvų Sigma F80 šepetėliui.Kaina 14.99 Pirkti čia.


 The Balm Bahama Mama bronzantas. Mylimas ir giriamas, vienas iš geriausių ir mylimiausių iš TheBalm. Kaina11.18 € Pirkti čia.


Kita parduotuvė, kurioje galima atrasti nemažai veganiškų priemonių yra Elevita. Dr. Konopka's visos priemonės veganiškos.

Dr. Konopka's atstatanti kaukė veidui kaina 3.60€ plius Dr. Konopka's Konopka's glotninantis serumas veidui kaina 4.25€ vienas geriausių junginių. Oda tampa po visos procedūros inkšta ir švelni, pamaitinta. Pirkti čia ir čia




EOLabs vonios burbulas Kaina 2.59€. Pirkti čia. EOLabs, viskas veganiška išskyrus: 
EO Chamomile and Honey Shampoo and Conditioner
EO Sulfate Free Keratin Shampoo
EO Oatmeal and Honey bar soap




P.s. Rekomenduoju tik iš puslapių, kuriuos pati išbandžiau. Matau, kad yra geriausia siūloma kaina. O minimos priemonės bandytos :)


No comments:

Post a Comment