Monday 24 November 2014

Pigių šepetėlių gidas : Real technique "Starter Set"

Sveikos!

Kodai:
 Atlieka bandymus su gyvūnais 😲
 Pasisako prieš bandymus su gyvūnais 🐰
 Vegan 🍏

Turbūt apie RT 🐰🍏 nereikia daug pasakoti, internetai šiuos šepetėlius myli, už jų puikų kokybės ir kainos santykį. O besiraukantys ir skeptiškai nusiteikę atranda rinkiniuose mylimą šepetėlį. Kuo toliau tuo labiau atrodo, kad ateina MAC šepetėlių paskutinės valandos, pigesni variantai tampa vis kokybiškesni, pvz, MAC'ą išstumia Sigma, kuri tiekia bent 2-3 kart pigensius šepetėlius, o kokybė prilygsta pastarąjam. Apie europietiškus MAC atitikmenis dar parašysiu:)  Na, o dabar prie reikalo:)




Jeigu reiktų rinktis vieną šepetėlį su kuriuo pasidaryčiau visą akių makiažą, tas šepetėlis būtų būtent iš RT "Starter set" rinkinio.

Mano mėgstamiausias Base shadow brush - nors patariama jį naudoti voką tepant pagrindo spalva, bet man su juo išeina padaryti viską :D nuo užtepimo, liejimo ir akcentavimo. Būtent šepetėlio forma  ir leidžia viską atlikti. Jis nėra visiškai plokščias, šiek tiek šerelių išdėstymas apvalintas, todėl galima lengvai sulieti spalvas. Šereliai kirpti švelnia "V" forma ir tai leidžia pasiekti sunkiau prieinamas vietas arba sudėti akcentams. Na žinoma dar lieka ir jo pradinė funkcija, šešėlių pagrindo padengimas. Tai mano mėgstamiausias šepetėlis.



***



Deluxe crease - rekomenduojamas lieti šešėliams. Iš pradžių naudojau pagal paskirtį, bet vėliau pamačiau, kad jis puikiai tinka maskuokliui (concealer), ypač patogus paakiams maskuoti.

***



Pixel point eyeliner - šepetėlis skirtas akių pravedimui, ūkiškai žinomas "pravotkė" terminu. Tikrai gan didelis ir storas, mėgstančioms storius pravedimus. Nuotraukoje palygintas su standartinio dydžio pravedimo šepetėliu.


***

Accent brush - tikrai labai mažas šepetėlis, sudėti akcentus. Nuotraukoje palyginau su antakių šepetėliu.


***

Brow brush - Antakių šepetėlis, gan platus, dabar mada didelių antakių, tai manau, jo dydis pats tas, o šalia nuotraukoje įprasto dydžio šepetėlis.



***

Verdiktas:
Kainos ir kokybės santykis, šepetėliai kokybiški, puikiai tinka kasdieniam naudojimui, plaunant nesišeria. Nors nepatarčiau turėti šio rinkinio, kaip vienintelio pasirinkimui iš akių šepetėlių, dėl to, kad ne visoms patiks dideli antakių ir voko linijos pravedimo šepetėliai, o luxe crease apskirtai naudoju maskuokliui padengti.
 Dabar apie kainą, standartiškai kainuoja 18$ + siuntimas. Vieno šepetėlio kaina išeina apie 3,6$ plius gaunate dėklą šepetėliams. Šią kainą nurodžiau siunčiantis iš iherb.com . Beje galite pasinaudoti kuponu perkant pirmą kartą, kuris duos 5$ arba 10$ nuolaidą CSW757 .

Ne į temą, patarimas, nustokit vertinti prekę dėl jos kainos ir įpakavimo, visi gamintojai turi savo "arkliukus"  nuo low iki high end'o . Darosi kažkokia liga, kai kreipiamas dėmesys į vardą, o ne į produkcijos kokybę. 

2 comments: