Wednesday 21 January 2015

Pigių šepetėkių gidas : E.L.F.

Sveikos:)

Kodai:
 Atlieka bandymus su gyvūnais 😲
 Pasisako prieš bandymus su gyvūnais 🐰
 Vegan 🍏

Taigi apie ELF šepetukus 🐰🍏, kurie nustebino:)


Internetuose sklando įvairi nuomonė apie ELF šepetėlius, vieniems patinka kitiems ne. Esminis skirtumas, kokybiški šepetėliai yra tik juodais koteliais. ELF turi dvi linijas šepetėlių, tų kurių kaina 1$ ir 3$(juodais koteliais).
Taigi pabandymui įsigyjau tris šepetėlius:

Labai nustebino jų kokybė, puikiai plaunasi, yra švelnūs. Produktai pasiima ir pasidengia puikiai, nežinosi kuri veido puse padengta naudojant brangius šepetėlius, kuri ne.

Kabuki šepetėlis- favoritas. Dengia veidą pudra, jo puikus dydis, patogus rankoje, minkštas ir švelnus. Daugiau kaip ir nieko nereikia:)

Stippling šepetėlius mėgstu naudoti skaistalų padengimui. Neturiu kitų žodžių kaip puikus ir pigus šepetėlis, jį naudočiau daug dažniau nei iš RT, dėl minkštumo ir svorio, tačiau jis kiek per didelis mano veidui :)
Iš kairės į dešinę. ELF, RT

Plokščias šepetėlis- panašus į Sigmos F80 arba Zoevos 104 (forma). Šepetėlis sklaido puikiai, tik reikia nepadauginti pudros,nes atrodo, kad šepetėlis visiškai nesugerinėja produkto. Tai vienintelis minusas kurį atradau :)
Iš kairės į dešinę. ELF, Zoeva


Verdiktas šiems trim:
Puikus kainos ir kokybės santykis. Kai Zoevos buffer šepetėlis džiūsta, visada ranka siekia ELF powder šepetėlio. Jeigu ELF stippling šepetėlį pakeisčiau į small stippling, naudočiau kasdien ir visiškai atsisakyčiau RT. O ELF kabuki face šepetėlio, tiesiog nekeisčiau į nieką!
Blogo įrašas čia : http://pasipudruoknosyte.blogspot.com/2015/01/elf-sepeteliai.html
 Pudrinukė :)

3 comments:

  1. Susigundžiau, kur tokius galima nusipirkti? :)

    ReplyDelete