Thursday 2 July 2015

Birželio mėgstamiausi

Sveikos,


Kodai:
 Atlieka bandymus su gyvūnais 😲
 Pasisako prieš bandymus su gyvūnais 🐰
 Vegan 🍏

Šį kartą vien dekoratyvinė kosmetika, ties kuria ranka linko labiausiai :)


1. Margarita ekologiška "2 in 1 Šampūnas ir kondcionierius" 🐰. Kaip plaukų šampūnas ir kondicionierius mane ganėtinai nuvylė. Po penktojo plovimo plaukai tampa vis "purvinesni" ir pradeda reikalauti plovimo kelis kartus į dieną. Bet vieną dieną pagalvojau, kodėl nepabandžius išplauti šepetėlių su juo ? Rezultatas - puikiai plauna šepetėlius, jie lieka minkšti, švelnūs, plaukeliai neišsausėja. Plaukų priežiūrai tikrai nebenaudosiu, bet šėpėtėliams tikrai:)

2. Bourjois "Healthy mix"😲 ir Catrice "All Matt plus" 🍏🐰mišinys. Neseniai bloge, blogai atsiliepiau apie Bourjois "Healthy mix". Po kelių valandų ant veido, pradeda atsirasti išsausėjusių vietų, kurių prieš tai net nebuvo:D  Bet sumaišius su šiek tiek Catrice "All Matt plus" (1:2 santykiu), nebeliko neaiškių sausų vietų ir išsilaikymas ant veido pailgėjo apie 6-7val.







3.Catrice "Prime and Fine" šešėlių bazė🍏🐰. Pats geriausias ir pigiausias šešėlių primeris. Tikiuosi, kad jo nenustos gaminti. Jeigu bandėte Urban Decay Original "Primer potion" tai šis Catrice yra VISIŠKAI identiškas: konsistencija, išliekamumu ir pasidengimu, tik kaina mažesnė:)

4. Essence "Multi action waterproof" tušas.🐰 Gavau Eurokose dovanų. Klasikinis šepetėlis.  Tiesa pasakius kokybė nustebino. Nenutrupa, ilgai išlieka (geriau netgi už Estee Lauder Sumptous, kuris kainuoja 26eurus!).

5. Catrice "Prime and Fine Mattifying Powder"🐰vandeniui atspari matizuojanti pudra. Labai puikiai užtvirtina skysta pagrindą, matizuoja, ilgai išsilaiko.

6. NYX "Butter Gloss" spalva Tiramisu 🐰. Labai skaniai kvepia, rusvai rožinė spalva, puikiai tinka lengvam, natūraliam lūpų įvaizdžiui sukurti, kurį ir pamėgau.

7. NYX antakių dažai spalva Blonde 🐰.  Susideda iš 2 antakių šešėlių ir perregimo vaško. Kartu prideda antakių šukeles ir šepetėlį, kuriuos galima puikiai naudoti. Labai gerai išsilaiko, virš 10val. Vėlgi labai pigi ir kokybiška priemonė.





Šį kartą tiek!

Pudrinukė

No comments:

Post a Comment