Thursday 8 October 2015

Rugsėjo mėnesio mėgstamiausi: TheBalm Rockstar veido paletė

Sveikos,

Kodai:
 Atlieka bandymus su gyvūnais 😲
 Pasisako prieš bandymus su gyvūnais 🐰
 Vegan 🍏

Vieną mėnesio megstamiausia įrašą praleidau, tai šį kartą įrašas du viename. Mėnesio mėgtsamiausias ir apžvala. TheBalm Jovi veido paletė 🐰. Paletė, tobula keliaujant, tereikia įsimesti tušą ir kokį makižo pagrindą, nes visa kita jau turi...

TheBalm pasižymi labai nuotaikingomis pakuotėmis, gera kokybe ir kaina. Šios paletės kaina apie 43 eurai, be nuolaidos.


O dabar išsamiau apie paletę. Paletėje yra 12 šešėlių, jie suskirstyti į tris stulpelius po keturis. Kiekvienas stulpelis tarsi atspindi atskirą muzikos žanrą. Išsilaiko apie 5-6val.



Pirmasis stulpelis Heavy Metal, visi šešėliai blizgūs. Paskutinės spalvos tokios atrodo labai rudeniškos.

Antrasis stulpelis Clasical. Visos spalvos matinės, tobulos kasdieniam makiažui.

 Trečiasis stulpelis Alternative. Šiek tiek unikalesnis spalvomis stulpelis.



Paletėje yra žymusis Mary Louminazer iššviesintojas ir Frat boy skaistalai(nors pavadinimai kitokie, paaiškinimai ant pakuotės). Puikiai laikosi, apie 8-9val.




 Ir du lūpdažiai Milly and Vanilly. Minusas, kad šiek tiek sausina lūpas. Taip pat galima naudoti kaip skaistalus. Man nesiseka pažiūrėti kiek laiko išsilaiko lūpdažniai, nes juk pasidažiūs reik eit ką suvalgyti:D 




Pati paletė skaitau labai vykusi, visko daug ir viskas labai naudinga. Na dar turi ir papildoma funkciją, plečia muzikines žinias :) Taip pat tinka kaip dovana pradedančiosioms.

Update: Vis dėl to su šia palete atsisveikinau, nors šešėliai buvo pigmentuoti, dėl kitų priemonių iš viso nesiskundžiau. Bet... šešėlių pati formulė buvo ne man, supratau, kad mėgstu labiau kietesnius šešėlius, o šie buvo labai minkšti ir birūs.

Galima įsigyti čia

Pudrinukė.

No comments:

Post a Comment